Odp: Instalacja LPG do mercedesa
Ta Landi Renzo to chyba "przodownik" wśród instalacji...?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Instalacja LPG do mercedesa
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta Landi Renzo to chyba "przodownik" wśród instalacji...?
Która w takim razie jest konkurencyjna?, na pewno jest na rynku instalacja "w zastępstwie"... :?:
Oczywiście, można założyć instalację do tego mercedesa, Proponuję coś z rodziny AC. Co do ceny instalacji to musisz pytać konkretnie w warsztatach montujących.
pozdrawiam
Witam wszystkich. Planuje kupić mercedesa s (w 140) 1994r. z silnikiem 4,2 litra 279KM. Moje pytanie brzmi: czy można założyć instalacje lpg do tego samochodu i jaki będzie tego koszt?
Polecam instalację STAG 300-8, wtryskiwacze magic jet i reduktor scorpion.
Co do kosztów - odpowiadam tylko na PW, na konkretne zapytania ofertowe.
I wszytko jasne
pozdrawiam
Może być tylko dobrze, o ile trafi w dobre ręce
Wysokiej jakości jest np. sequent 56 firmy brc
Proszę Cię... w którym miejscu?? Nalepki ma fajne!
Stag-4/Scorpion ST lub Magic III/pojedyncze Magic Jety.
Bardzo dobrze i w rozsądnej cenie.
Zapraszam.
Przy takim podejściu ja swoją ofertę wycofuję. Nie ma nic gorszego, jak prostowanie domorosłych regulacji, połączonych z pretensjami w stylu "miało być dobrze a nie jeździ".
prosze pana nie o to mi chodzilo, przepraszam jesli mnie zle zrozumiano...po prostu chcialem wyjasnic dokladnie na jakies zasadzie to dziala...
nie mialem zamiaru przy tym grzebac....glownie chodzilo bardizej o to ze ten samochod na stale znajdowal by sie za granica..i trudniej moglo by byc serwisowac go u Pana w serwisie...
i mogloby byc ze musialbym go serwisowac gdzies indizej potem...
....do rzeczy na ktorych sei nie znam lap nie wtykam...czy mozecie mi napisac czy zalozmy swiezo po instalacji, po jakim czasie wymagana jest nastepna wizyta w serwisie w celu doregulowania itp. ??
Jesli ma Pan w laptopie stałe bezprzewodowe łącze z internetem, zachodzi możliwość dostrojenia przez internet. Własnie technologia została opanowana :-)
Tym niemniej pierwszy przegląd po 1000 km jest konieczny, bo w jego ramach mieści się też dociągnięcie wszystkich opasek, kontrola szczelności i pewności mocowań instalacji - jest to więc sprawa obowiązkowa.
Pozdrawiam
Bardzo przyzwoity system. A jakie wtryskiwacze i reduktor?
Bardzo przyzwoity system. A jakie wtryskiwacze i reduktor?
Kurczę...
Widzieliście fotkę z galerii tych ludzi - Range rovera sport z 400-konnym doładowanym V8, w którym wrzucone są, jeśli się nie mylę - wtryski Rail IG-1 Apache?
Ja wymiękłem.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Instalacja LPG do mercedesa
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc