Temat: lekko przerywa
Witam wszystkich mam mały problem, mam sekwencje 4 gen. nowa zrobione 7 tyś km, ale mam mały problem, przy gwałtownym wciśnięciu pedału gazu do podłogi auto przyspiesza ale lekko przez momęt przerywa na benzynie jest ok.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum gazeo.pl → - ELPIGAZ → lekko przerywa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich mam mały problem, mam sekwencje 4 gen. nowa zrobione 7 tyś km, ale mam mały problem, przy gwałtownym wciśnięciu pedału gazu do podłogi auto przyspiesza ale lekko przez momęt przerywa na benzynie jest ok.
Re: lekko przerywa
Nie napisełeś w jakim aucie masz tą instalację, jaki konkretnie silnik, ale powinieneś najpierw sprawdzić układ zapłonowy: cewki zapłonowe, przewody zapłonowe i świece ( również przerwa na swiecy ma duze zaczenie - na LPG zazwyczaj powinna być nieco mniejsza).
Poza tym nie obedzie się bez podłączenia do komputera, sprawdź ewentualne błędy zapisane w ECU.
pisze się moment :razz: reduktor za słaby lub źle zainstalowany
Jest to bardzo prawdopodobne, jakie to auto i jaka dokładnie instalacja, reduktor wtryskiwacze... :?:
Bez podstawowych informacji o tym jaki to samochód, to sobie można pisać o tym u kogo ile śniegu spadło.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum gazeo.pl → - ELPIGAZ → lekko przerywa
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc