Odp: Astra 1.4 16
Mamy zgadywać, skąd jesteś? Sporo jeśli chodzi o cenę zalezy od regionu Polski.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Astra 1.4 16
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mamy zgadywać, skąd jesteś? Sporo jeśli chodzi o cenę zalezy od regionu Polski.
zaproponowali mi instalacje LANDIRENZO OMEGAS na jednopunktowym wtrysku za 2800zł
Landi Renzo Omegas? jednopunktowy wtrysk :?:
Jesli pali tyle samo gazu co wcześniej benzyny, trzeba uznać system za źle zestrojony - auto chodzi na zubożonej mieszance.
W Poznaniu jest sensowny człowiek, proszę o kontakt na PW - dam namiary. Polecam Staga - taniej niż BRC a z odpowiednimi gratami - na pewno znacznie lepiej.
W tym modelu Astry jest silnik z wielopunktowym wtryskiem paliwa. Zarówno Omegas Jak i Brc będzie ok.
pozdrawiam
Re: sequent24
Widzę Sebastianie śledząc to forum że wszędzie polecasz Staga
)) ciekawe dlaczego.
Bo mam do niego przekonanie.
Bo sobie go wybrałem spośród iluś dostępnych na rynku opcji.
Bo jest sensowny cenowo i jednocześnie daje możliwości najlepszych na rynku sterowników.
Bo ludzie w zarządzie AC S.A. są młodzi i energiczni, sensownie podchodzą do współpracy, nie są głusi na uwagi i propozycje rozwoju produktów, które wychodzą od myślących i wymagających gazowników.
Tyle w skrócie.
Dewon, proszę Cię...
To, że jestem w stanie wyregulować instalację na tyle dokładnie, że Premium ma niewiele do roboty - to jedno. Ale weź pod uwagę, że większość gazowników tak aut nie stroi. Produkt pomyślany jest dla montazystów takich, jakich ma Czakram - tam się naciska guzik i ma działać. Tyle że nie działa. A w Stagu - owszem, choć w pewnych konkretnych przypadkach nadal konieczne jest dopracowanie algorytmu automatycznej korekcji, z racji nietypowych algorytmów sterowania benzyną.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Astra 1.4 16
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc