Odp: Audi A4 1,8 (bez turbo) kombi 99r
Nie kieruj się tylko i wyłącznie ceną za instalację. Pamiętaj, że coś co jest tanie nie zawsze jest dobre. Myślę, że Stag 300Plus, wyśmienicie sobie poradzi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Audi A4 1,8 (bez turbo) kombi 99r
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie kieruj się tylko i wyłącznie ceną za instalację. Pamiętaj, że coś co jest tanie nie zawsze jest dobre. Myślę, że Stag 300Plus, wyśmienicie sobie poradzi.
Kto tanio płaci - dwa razy płaci.
1900 to cena zapewne za KME z najtańszym reduktorem, jaki się nadarzy i wryskami systemu Valtek. Prosta droga do frustracji gazem.
Chcesz tani sterownik? Ok, polecam Staga-4. Ale reduktor i wtryskiwacze są bodaj czy nie ważniejsze, niż dobra elektronika. Nie oszczędzaj na siłę, bo szybko pożałujesz.
Zavoli nie nadaje się do silnika z turbosprężarką.
Wtryskiwacze rail IG3 Horizon są mi bliżej nieznane, ale ich konstrukcja sugeruje, że mogą być w miarę przyzwoite. Nie wiem tylko, czy obskoczą te 38 koni z cylindra, raczej powinny, ale się dowiedz.
Wśród sterowników na pewno wybrałbym Staga-4, a nie KME.
A, tfu, faktycznie. W takim razie zavoli "zagra". Ja osobiście tych reduktorów nie lubię, Zavoli jest dobry, jak jest nowy. Potem różnie z nimi bywa.
A wtryskiwacze - na literę V... No tak, Valtek. Tego się bałem.
Rozważ montaż wtryskiwaczy Magic Jet, dopłacisz około 100-120 PLN a różnica kolosalna.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum gazeo.pl → Co zamontować Czy montować → Audi A4 1,8 (bez turbo) kombi 99r
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc